Alle logo's die wij maken worden gemaakt in Vector. Dit houdt in dat het logo schaalbaar is, en tot in de oneindigheid kan worden uitvergroot, zonder dat je kwaliteit zal verliezen.

Je ontvangt het logo van ons in .EPS, .PDF, .JPG (groot-middel-klein) en .PNG (transparant, kan worden gebruikt om over afbeeldingen heen te plaatsen).

Zeker! Naast het maken van nieuwe logo's en huisstijlen herontwerpen we ook bestaande logo's. Heeft jouw logo een opfrisbeurt nodig? Dien dan een aanvraag en, en geef aan wat jouw verwachtingen/wensen zijn.

Makkelijker dan je denkt. Je kan via onze site een aanvraag indienen voor een logo, logo+huisstijl of een logo+huisstijl+website. Tijdens jouw aanvraag kun je in het formulier jouw wensen en eisen beschrijven.

Na het invullen van de formulier wordt een van onze medewerkers direct een vast contactpersoon voor jouw. Je ontvangt direct ook een mail van jouw contactpersoon. Deze zal jou bijstaan gedurende het proces.

Binnen slechts twee werkdagen ontvang je van ons, via de mail, jouw eerste voorstellen. Je kan hierna meteen een keuze maken, of feedback doorgeven om het logo te perfectioneren. Eventueel starten we overnieuw met een totaal nieuw opzet

Nadat je het logo/huisstijl hebt goedgekeurd, ontvang je meteen al jouw bestanden! :)

Top dat je al hebt nagedacht over wat je graag zou willen! Je kan gewoon een aanvraag indienen via onze website. Jouw accountmanager neemt hierna contact met je op - je kan per mail reageren met jouw schets of ideeën in de bijlage.

Er komen geen extra kosten kijken bij wijzigingen tijdens het proces. Alle prijzen staan dus vast - what you see is what you get!

Alle beschikbare betaalmethodes die er zijn, namelijk:

  • iDeal
  • PayPal
  • Creditcard (VISA, MasterCard, American Express, V-Pay)
  • Bancontant / Belfius (België)
  • En zelfs Bitcoin!

We hebben op het moment van schrijven een slagingspercentage van maar liefst 98%. Dit heeft voornamelijk te maken met onze flexibiliteit: we vinden het namelijk erg belangrijk dat je tevreden bent over jouw logo en huisstijl. En we gaan daarom door tot je tevreden bent!

Zeker! Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Of het nou een app-logo is, een logo voor een restaurant of voor een ziekenhuis - we maken echt alle type logo's die er maar zijn. We hebben een compleet team van specialisten die letterlijk alle type logo's voor alle branches hebben gemaakt :)

Zeker! We ontwerpen regelmatig ook flyers, posters, folders, landingspagina's en nog veel meer. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.